Kitchen Table Food

Aan tafel in Washington DC & Berlijn - recepten verhalen vrienden

KItchen Table Food met buikband Wat komt er bij jullie op tafel vandaag?

Boodschappen doen in het buitenland leidt tot het ultieme vakantiegevoel. Tal Maes en Petra de Hamer, oprichters van food- en reisblog www.kitchentablefood.com hebben dat gevoel nog dagelijks in hun nieuwe thuissteden Washington dc en Berlijn. Nieuwe, andere en onbekende producten, andere bereidingswijzen, maar ook urenlange gesprekken over waar in Duitsland de beste aardappelsalade wordt gemaakt en in welke staat in de vs het lekkerst wordt gebarbecued. Tal en Petra schreven, kookten en fotografeerden meer dan 120 recepten: doordeweekse gerechten, bijzondere ontbijtjes, feestelijke gerechten voor keukentafels vol vrienden en familie. Van Jambalaya, Flammkuchen en Frozen Yoghurt tot een Apfelstrudel en een Turkse barbecue in het park.


Auteur

Tal Maes en Petra de Hamer

Druk

Formaat

19,5 x 24,7 cm

Omvang

240 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059566446

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2015

In de pers

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Tal Maes woont in Washington dc, Petra de Hamer woont in Berlijn. Ze zijn allebei culinair journalist én fotograaf en schreven eerder samen drie kookboeken. Op kitchentablefood.com vertellen ze elkaar en de rest van de wereld wat er op de keukentafel komt: gezond en seizoensgebonden eten, geïnspireerd door het aanbod op de markt, recepten uit de usa én Duitsland en altijd ‘made from scratch’.