Keukendagboek

Keukendagboek_lo res Eindelijk in vertaling: Nigel Slaters Kitchen Diaries

- Meer dan 300 recepten

- In Engeland meer dan 300.000 exemplaren verkocht

- Voor de liefhebbers van Yotam Ottolenghi en Giorgio Locatelli

- Linnen gebonden met leeslint

- Bekend van de BBC en RTL4


Auteur

Nigel Slater

Druk

Formaat

17 x 24 cm

Omvang

416 pag.

Illustraties

ca. 200 kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden met leeslint en linnen rug

Prijs

€ 39,95

ISBN

9789059564848

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

09-2013

In de pers

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


‘Het juiste eten, op de juiste plaats en in de juiste tijd. Ik ben ervan overtuigd – en daar gaat dit boek ook over – dat dat het allerbeste recept is. Een broodje krab op een junimiddag aan zee, een plak gebraden gans met appelmoes en geroosterde aardappelen op Eerste Kerstdag, warme saucijzen en een stuk geroosterde pompoen op een van vorst fonkelende novemberavond. Dat zijn maaltijden waarvan het succes niet leunt op de deskundigheid van de kok, maar op het meer fundamentele uitgangspunt dat dit voedsel is dat bij dat moment hoort: iets dat gegeten wordt op de meest geëigende tijd, wanneer de ingrediënten op het toppunt van perfectie zijn, wanneer eten, kok en tijd van het jaar met elkaar in overeenstemming zijn.’

‘Nigel is a bloody genius’

Jamie Oliver

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte

vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en

schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft.

Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma’s

voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en

heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans opgebouwd.