Keukendagboek II

Een persoonlijker kookboek bestaat niet

In Keukendagboek II nodigt Nigel Slater je elke dag uit in zijn eigen keuken. Verhalen en toegankelijke recepten wisselen elkaar af en lezen als een echt dagboek: observaties en mooie passages vertellen het verhaal van een foodie tot op het bot. Maar het staat ook bomvol eetinspiratie: van basics als het bakken van een biefstuk tot eend met gember en citrusvruchten, van passievruchtencrème tot geroosterde wortels. Recepten en inspiratie voor elk seizoen, elke maand en elke dag.

Wie zich ooit heeft verwonderd over hoe mooi koken kan zijn, zal zich volledig thuis voelen bij Nigel Slater. Zijn rechttoe-rechtaan manier van koken maakt dit boek tot een echte keukenbijbel.


Auteur

Nigel Slater

Druk

Formaat

17 x 24 cm

Omvang

546 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 39,95

ISBN

978 90 5956 488 6

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2016
Bestel Download cover


Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt al vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen, waar hij sinds 1993 voor The Observer schrijft over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert hij succesvolle kookprogramma’s voor de BBC . Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.

Bekijk hier een recept uit Keukendagboek 2.