It’s a SWEET day!

Sweet

Vandaag verschijnt bij Fontaine Uitgevers,

SWEET van Yotam Ottolenghi & Helen Goh

Yotam Ottolenghi, de man die onze mannen de keuken in kreeg en kleur bracht op onze borden met zijn Midden-Oosterse smaken gaat nu op de zoete tour.

Na NOPI, het laatste boek van de immens populaire Britse chef en eerdere titels als Ottolenghi: The Cookbook, Jerusalem en natuurlijk Plenty, verschijnt nu zijn eerste bakboek SWEET.

 SWEET staat vol heerlijke recepten voor taarten, cakes en zoete nagerechten met een Ottolenghi signatuur en zijn kenmerkende ingrediënten waaronder vijgen, rozenblaadjes, saffraan, sinaasappelbloesem, steranijs, pistache, amandel, kardemom en kaneel. Van panna-cotta tot pavlova, van cupcakes tot lemon cheesecake. Een smaakvol, prachtig vormgegeven en toegankelijk boek voor de Nederlandse bakfanaat.

 Ottolenghi’s boeken behoren tot de best verkochte kookboeken in Nederland en Vlaanderen. SWEET is gemaakt in samenwerking met patissier Helen Goh met wie Ottolenghi – van origine ook patissier- al ruim tien jaar in de keuken staat.

Reacties zijn gesloten.