Into Africa

oog in oog met een groots continent

Een uniek eerbetoon aan een indrukwekkend continent

Auteur

Frans Lanting

Druk

Formaat

28,9 x 26,7 cm

Omvang

224 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden, met stofomslag

Prijs

€ 39,50

ISBN

978 90 5956 801 3

NUR

430, 653

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

oktober 2017
Bestel Download cover


Ervaar de wonderen van het wilde Afrika door de ogen van meesterfotograaf Frans Lanting. Lantings foto’s laten een aantal van de beroemdste landschappen op aarde zien, van de overweldigende vergezichten van de Serengeti en de waterrijke wildernis van de Okavango-delta tot de betoverende woestijnen van Namibië, de duizelingwekkende jungle van Congo en het exotische eiland Madagaskar.

De afgelopen dertig jaar, tijdens zijn vele reizen, heeft Lanting veel markante Afrikaanse dieren op unieke wijze verbeeld – olifanten, neushoorns, giraffes, leeuwen, luipaarden en cheeta’s – maar ook bedreigde primaten, waaronder gorilla’s, chimpansees, bonobo’s en maki’s. Met zijn persoonlijke verhalen vormt dit werk een spectaculair eerbetoon aan de wilde dieren en de natuurgebieden waar zij afhankelijk van zijn.

Over de auteur:
Frans Lanting wordt beschouwd als een van de beste fotografen van dit moment. Zijn invloedrijke werk verschijnt wereldwijd in boeken, tijdschriften en op tentoonstellingen en is vaak gepubliceerd door National Geographic. Lanting heeft meerdere prijzen ontvangen voor zijn werk als fotograaf en milieubeschermer, onder andere diverse World Press Photo-prijzen en de titel BBC Wildlife Photographer of the Year.