Insectenrijk

Een schatkamer vol wonderlijke wezens

Ontdek de verborgen wereld tussen het gebladerte

Auteur

Susie Brooks en Dawn Cooper

Druk

Formaat

24,5 x 30 cm

Omvang

60 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden, met uitklapplaat

Prijs

€ 19,99

ISBN

978 90 5956 748 1

NUR

210

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

maart 2017
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Wie dit boek openslaat, vindt een verzameling levende juweeltjes. Want verscholen in het groene gebladerte bevindt zich een onverwacht kleurrijke wereld.

Hier wonen torren, mieren en andere kruipers in allerlei jasjes: paars, oranje, geel en blauw. Verderop klinkt het gezoem van bijen en het zachte geruis van vleugels, als rupsen zich ontpoppen tot vlinders. Opeens komt alles in beweging omdat er een wolk sprinkhanen voorbij komt! Even later valt de duisternis, en verstilt het beeld tot het gefonkel van vuurvliegjes. En de reis door deze betoverende, geheime wereld is nog maar net begonnen.

Over de auteurs:
Susie Brooks is kunsthistoricus en werkt al tien jaar als redacteur en schrijver van non-fictie- en prentenboeken voor kinderen vanaf 10 jaar. Zij is ook kunstenaar en verzorgt soms workshops voor jonge kinderen. Dawn Cooper is een zeer getalenteerd illustrator, die zich laat inspireren door biologie en botanische illustraties. Op de zeldzame momenten dat ze niet tekent, maakt ze lange wandelingen met haar camera in de aanslag.