Humans of Amsterdam

Een prachtig fotoboek vol vrolijke, ontroerende en verrassende verhalen

Al van jongs af aan heeft Debra de sterke behoefte om de wereld om zich heen te documenteren. Ze liep altijd rond met haar wegwerpcamera’s en probeerde momenten te vangen en vast te houden. Elk moment uniek en met een eigen verhaal. Door de tijd heen ontdekte ze de kracht van die verhalen; hoe verhalen mensen met elkaar kunnen verbinden. Geïnspireerd door het blog Humans of New York begon ze haar eigen blog Humans of Amsterdam. Ze vertelt de verhalen van al die mensen die ze met haar camera weet te vangen. Het zijn prachtige portretten, van Amsterdammers in al hun

verscheidenheid – van geboren en getogen tot slechts op bezoek – maar het schetst ook een beeld van een internationale stad met een zinderende energie.


Auteur

Debra Barraud

Druk

Formaat

17,7 x 22,8 cm

Omvang

320 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059567122

NUR

653

Uitgever

Fontaine Uitgevers i.s.m. National Geographic

Verschijnt/verschenen

10-2016
Bestel Download cover


De mooiste, spannendste en meest ontroerende foto’s en verhalen zijn gebundeld in dit boek. Een roman, non-fictie-, kunst- of sprookjesboek, dit boek is het allemaal en meer.

Humans of Amsterdam is een community van meer dan 400.000 mensen wereldwijd; het blog bereikt meer dan twee miljoen mensen per maand.

Debra Barraud heeft een grote liefde voor het vertellen van levensverhalen. Geïnspireerd door het succesvolle blog Humans of New York startte zij haar eigen Humans of Amsterdam. De reacties zijn immens, Barraud heeft ondertussen honderdduizenden online volgers. Haar foto’s worden tentoongesteld en ze heeft een wekelijkse column in Metro.