Home made

Verrassend kook- en doe-het-zelfboek

Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis hebt? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven van aluminiumfolie? Hoe maakt u thuis ijs zonder een ijsmachine? En hoe verwerkt u de eigengemaakte kaas, gerookte worst, het ijs en talloze andere producten vervolgens in originele recepten?


Auteur

Yvette van Boven

Druk

1ste

Formaat

21 x 26 cm

Omvang

432 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 34,95

ISBN

978 90 5956 351 3

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

augustus 2010

In de pers

HRLM, Het Parool, Trouw, Glossy, Limburgs Dagblad, Nederlands Dagblad, Volkskrant Magazine, Haarlems Dagblad

Bestel Download cover


Yvette van Boven legt alles aan u met stap-voor-stapfoto’s. zo leert u allerlei nieuwe gerechten te bereiden, zonder dat u naar de winkel hoeft voor dure en ingewikkelde apparaten. Na de uitleg volgen inspirerende recepten die tot experimenteren noden.Dit boek begint in de ochtend en werkt zichzelf al kokend de dag door. Van de middag – thee maken, taart bakken – naar het aperitief: zelf drank maken, de hapjes voor erbij. En van de avond – het diner, de kaas, het dessert – door naar de nacht: mosterd, ketchup en mayonaise maken voor wie laat is doorgegaan. Zelfs de hond wordt niet vergeten! Achter in het boek staan menu’s waarin de recepten te combineren zijn tot diners en buffetten voor allerlei gelegenheden.

‘Yvette van Boven is wat je noemt een überculi… Wij maakten zeven recepten uit dit unieke kook/kijk/doe/genietboek…… En het smaakt in één woord ge-wel-dig!’
Delicious

Download hier het erratum bij de vierde druk (2011).