Home made

Yvette van Boven legt alles aan u met stap-voor-stapfoto’s. zo leert u allerlei nieuwe gerechten te bereiden, zonder dat u naar de winkel hoeft voor dure en ingewikkelde apparaten. Na de uitleg volgen inspirerende recepten die tot experimenteren noden.Dit boek begint in de ochtend en werkt zichzelf al kokend de dag door. Van de middag – thee maken, taart bakken – naar het aperitief: zelf drank maken, de hapjes voor erbij. En van de avond – het diner, de kaas, het dessert – door naar de nacht: mosterd, ketchup en mayonaise maken voor wie laat is doorgegaan. Zelfs de hond wordt niet vergeten! Achter in het boek staan menu’s waarin de recepten te combineren zijn tot diners en buffetten voor allerlei gelegenheden.

‘Yvette van Boven is wat je noemt een überculi… Wij maakten zeven recepten uit dit unieke kook/kijk/doe/genietboek…… En het smaakt in één woord ge-wel-dig!’
Delicious

Download hier het erratum bij de vierde druk (2011).

Dit bericht is geplaatst in Culinair. Bookmark de permalink.