Home Made Zomer (paperback)

Voordelige paperback met nieuw omslag

Auteur

Yvette van Boven

Druk

Formaat

19,7 x 24,7 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

kleurenfoto's en -illustraties

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 19,99

ISBN

9789059564756

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

03-2013 / UITVERKOCHT!
Download cover Inkijkexemplaar


De zomer heeft zo veel verse groente en fruit vol smaak te bieden, dat u bijna niet hóéft te koken. Yvette weet uit ervaring dat u met dat mooie weer helemaal niet zoveel zin hebt om lang in de keuken te staan. Daarom vindt u in dit boek vooral recepten die niet al te veel tijd kosten of waar u geen omkijken naar hebt. Met ideeën voor lange avonden naast de barbecue met vrienden, bijzondere salades voor erbij, koude soepen voor als het echt heet is en feestelijke zomerdrankjes. Uiteraard met de van Yvette bekende tekeningen, foolproof receptuur, stap-voor-stapuitleg en de prachtige foto’s van Oof.

Net als bij Home Made en Home Made Winter verzorgde Yvette alles aan dit uiterst persoonlijke kookboek zelf: ze deed de vormgeving, maakte de illustraties en bereidde alle gerechten voor de fotografie. De foto’s werden gemaakt door haar man, fotograaf Oof Verschuren.

Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Haar succesvolle Home Made werd met prijzen overladen en verscheen al in Engelse, Duitse en Franse vertaling. Yvette is freelance foodstylist en receptuurschrijver en heeft samen met haar neef een table d’hôte en cateringbedrijf in Amsterdam. Daarnaast illustreert ze voor boeken en bladen in binnen- en buitenland.

–       Bekroond met de Elle eten fotografie Award 2012

Ook van Yvette van Boven: Home made en Home made Winter