Home made winter

Dit boek is de opvolger van het met lof en prijzen overladen Home made. Home made winter is het eerste van twee delen. Home made zomer verschijnt voorjaar 2012.

Home made winter is een boek vol comfort food. Yvette van Boven maakte, met inspiratie uit Ierland en Frankrijk, een verzameling van gerechten waar je hart weer warm van wordt. Yvette geeft eenvoudige recepten voor klassiekers waarvan iedereen dacht dat ze lastig te maken zijn. Stap voor stap begeleidt ze de lezer bij het maken van boter, osseworst of bijvoorbeeld baileys.


Auteur

Yvette van Boven

Druk

1ste

Formaat

19,7 x 24,7 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059563988

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

oktober 2011 / UITVERKOCHT
Download cover


Achterin komen de winterse feestdagen aan bod waar Yvette een speciale band mee heeft: plumpudding voor Kerstmis, colcannon met Halloween, galette des rois met Driekoningen. Kortom: een nieuw, uiterst persoonlijk kookboek, vol recepten, tekeningen, verhalen en foto’s uit Ierland, Frankrijk en Nederland.
Net als bij Home Made verzorgde Yvette het hele boek zelf: ze deed de vormgeving, maakte de illustraties en bereidde alle gerechten voor de fotografie. De foto’s werden gemaakt door haar man, fotograaf Oof Verschuren.

Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Haar succesvolle Home made werd verkozen tot Kookboek van het jaar 2010 en verscheen in Engelse vertaling in Australië, de VS, Engeland en Canada. Yvette is freelance foodstylist en receptuurschrijver en heeft samen met haar neef een table d’hôte en cateringbedrijf in Amsterdam. Daarnaast illustreert ze voor boeken en bladen in binnen- en buitenland.

– 150 nieuwe, hartverwarmende recepten voor najaar en winter
– met Yvettes kenmerkende, vrolijke illustraties en vormgeving en de prachtige foto’s van Oof
– foolproof receptuur met veel stap-voor-stapfotografie en uitleg

Ook van Yvette van Boven: Home made Zomer