Home made Winter (paperback)

Net als bij Home Made verzorgde Yvette alles aan dit uiterst persoonlijke kookboek zelf: ze deed de vormgeving, maakte de illustraties en bereidde alle gerechten voor de fotografie. De prachtige foto’s werden gemaakt door haar man, fotograaf Oof Verschuren.
 

Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Haar succesvolle kookboeken, waaronder Home Made, werden met prijzen overladen en verschenen in Engelse, Duitse en Franse vertaling. Yvette is freelance foodstylist en receptuurschrijver en heeft samen met haar neef een restaurant in Amsterdam. Daarnaast illustreert ze voor boeken en bladen in binnen- en buitenland.

‘Ik keek eens naar het recept. Dat zag er goed uit. Ik keek wie het recept geschreven had. Dat zag er nog beter uit: Yvette van Boven. De vrouw van het bekroonde kookboek van het jaar Home Made. De vrouw die ik zo langzamerhand zéér, zéér hoog heb. De vrouw die doeltreffend kookt zonder aanstellerij. Op haar en haar kookboek kan je vertrouwen.’ Marjoleine de Vos, NRC

‘Hiervan worden wij blij. Met haar multitalent kneedt ze de Keltische mist en de Parijse decemberkleum tot een betoverend kookboek. (…) Ook dit boek moet je hebben.’ Jacques Hermus, Dagblad van het Noorden

‘Yvette is like a modern Martha Stewart, minus the affected tone and jail time’. Outblush over Home Made

Home Made Summer is a happy book, fun to look at, fun to read. It’s downright frivolous, in fact. And that’s what summer is all about.’ New York Times over Home Made Summer

Dit bericht is geplaatst in Culinair. Bookmark de permalink.