Home Made Food Note Book

Een receptenopschrijfboek

Home Made Note Book_cover.indd De eerste echte keukengids van Yvette van Boven, met haar beste tips.

Voor foodies en liefhebbers van de boeken van Yvette van Boven die hun eigen kookavonturen willen vastleggen, is er nu het Home Made Keukenschrift. Dit prachtig vormgegeven notitieboek heeft niet alleen heel veel ruimte voor eigen aantekeningen, lijstjes en recepten, het bevat ook een seizoenskalender, internationale maat- en gewichtvoeringen, de namen van vis, vlees en groenten in vier verschillende talen en voorraadkasttips. Daarnaast deelt Yvette haar recepten voor mosterd, ketchup, frambozenazijn en mayonaise, haar favoriete restaurants en nog veel meer. Om altijd bij de hand te hebben.


Auteur

Yvette van Boven

Druk

Formaat

16 x 21 cm

Omvang

144 pag

Illustraties

kleurenfoto's en illustraties

Uitvoering

integraalband met leeslint en elastiek

Prijs

€ 17,95

ISBN

9789059566507

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2015

In de pers

Bestel Download cover


Yvette van Boven is freelance foodstylist, kookboekenauteur, chef-kok en columnist. Samen met haar man, fotograaf Oof Verschuren, maakte ze een aantal buitengewoon succesvolle kookboeken, waaronder Home Made – in 2010 uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar’ – Home Made Winter, Home Made Zomer en Home Baked. Haar werk wordt inmiddels wereldwijd uitgebracht en vertaald in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Over Home Baked:

Koken, of in dit geval bakken, uit haar boeken voelt alsof je samen met haar in haar propvolle, petieterige Parijse keukentje staat. Alsof ze je beste vriendin is, die toevallig iets handiger is dan jij (…).’ – Janneke Vreugdenhil in NRC Handelsblad

Van Yvette hoef je geen standaard bakrecepten te verwachten, bijna overal is wel een twist aan gegeven. Door de appeltaart gaan bijvoorbeeld gember, citroen en vijfkruidenpoeder.’ – Athenaeum Boekhandel