Hete vuren

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in ’s Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken. Hete vuren is het tweede kookboek van beide chefs.

Over Hete kolen

‘Hete Kolen staat voor kookplezier buiten in alle seizoenen. De technische adviezen en de meer algemene kook- en productinformatie zijn voor hoog niveau en zeer uitgebreid. Vormgeving, fotografie en illustraties zijn altijd beheerst en productief. Knap boek dat best eens tot een standaardwerk kan uitgroeien.’ www.bouilonmagazine.nl

 ‘Het koken met een kamado is bijzonder leuk, weet ik uit eigen ervaring. Dit boek biedt meer dan voldoende expertise, adviezen en goede tips om de hete kolen onverschrokken te laten ontvlammen.’ www.zestz.nl

 ‘Een verzorgd, boeiend en informatief (hand)boek met mooie recepten.’  www.mergenmetz.nl

Dit bericht is geplaatst in Culinair. Bookmark de permalink.