Hete kolen

Grillen en koken met een kamado

Hét handboek voor iedere kamado-gebruiker

– Maak kennis met de kamado: een van oorsprong Japanse kleioven, zoals de Big Green Egg, de Grill Dome en de Primo

– Leer alles over de geschiedenis van de kamado en zet de eerste stappen naar het gebruik ervan

– Met 40 haalbare recepten om met verse ingrediënten onvergetelijke maaltijden te maken

– Zowel geschikt voor thuiskoks met ambitie als voor professionals die meer inzicht willen krijgen in de werking van de kamado


Auteur

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas

Druk

Formaat

20,5 x 25 cm

Omvang

128 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059565203

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

05-2014
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in ’s Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.