Hete kolen – Het receptenboek

Grillen en koken met een kamado

Nog meer recepten van dé kamado-experts

Hete kolen leerde ons koken met de kamado, en nu geeft Hete kolen – Het receptenboek ons de beste recepten voor dit populaire kookapparaat. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas presenteren 50 originele en verrassende gerechten. Niet alleen vlees, maar ook groenten en zelfs zoete gerechten komen aan bod. Uiteraard met veel uitleg over technieken zodat, welke merk kamado je ook hebt, alles fantastisch zal smaken.

Dankzij de techniek van de kamado kunnen de gerechten het hele jaar door bereid worden, ongeacht het weer. Met Hete kolen – Het receptenboek is er weer verse inspiratie voor het nieuwe buitenseizoen.

‘Knap boek dat best eens tot een standaardwerk kan uitgroeien.’ – Bouillon

‘Hete kolen is voor kamado-liefhebbers een juweeltje dat schreeuwt om intensief gebruik.’ – Noordhollands Dagblad


Auteur

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas

Druk

Formaat

20,5 x 25 cm

Omvang

144 pag.

Illustraties

kleurenfoto's en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 666 8

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

04-2016
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in ’s Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken. Hete kolen – het recepten boek is het derde kookboek van beide chefs.

Ook verkrijgbaar: Hete kolen en Hete vuren.