Het wilde eten

Boer, visser, jager

Cover Wilde eten_NEW.indd Met veel handige tips om zelf aan de slag te gaan!

Dit kleurrijke en persoonlijke kook-, lees- en doe-het-zelfboek over écht eten bevat veel stoere verhalen, vrolijke anekdotes en heerlijke recepten. Inspiratie hiervoor komt onder andere van de kleiakkers van de Noordoostpolder en de ziltige Noordzee. Geschreven in een persoonlijke en informatieve stijl, met sfeervolle fotografie van Ronald Hoeben, Maarten Koch en anderen.


Auteur

Jacques Hermus

Druk

Formaat

19,5 x 27 cm

Omvang

288 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 29,95

ISBN

978 90 5956 482 4

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2014

In de pers

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Jacques Hermus (1958) is culinair journalist van beroep, historicus van opleiding, boer van geboorte en verzamelaar, visser en jager in gedachten. Dit boek volgt Jacques’ zoektocht naar écht eten. Naar de kip die zijn vader achter de schuur slachtte, het wilde rukken van de vis aan de lijn, naar de paddenstoelen die zich onder vochtig blad verschuilen en de fazant die in een schuur hangt te besterven.