Het stoomovenkookboek

De lekkerste recepten, de slimste adviezen

Het_Stoomovenkookboekhr Veel tips en trucs voor koken met stoom

Koken met stoom is een methode die al eeuwenlang in de oosterse keuken wordt toegepast. Het levert gezonde, vitaminerijke, zout- en vetarme gerechten op, en het is bovendien heel eenvoudig. Niet alleen in restaurants wordt tegenwoordig vaak met stoom gekookt, ook thuis bereiden steeds meer mensen gerechten met behulp van stoommandjes, -pannen en -ovens.


Auteur

Carla Kentgens

Druk

1ste

Formaat

23 x 23 cm

Omvang

160 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 381 0

NUR

446

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

oktober 2011 / UITVERKOCHT!

In de pers

Download cover


Het stoomovenkookboek is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar goede recepten en handige tips voor het koken met stoom. Vooral mensen in het bezit van een stoomoven vinden in dit boek bijzondere gerechten en praktische adviezen. De techniek van het stomen wordt duidelijk uitgelegd en behalve recepten staat het boek vol slimme adviezen voor het gebruik van de stoomoven.

Carla Kentgens geeft al bijna 25 jaar kookles en heeft reeds tien succesvolle kookboeken op haar naam staan. Haar talent ligt niet alleen in het overbrengen van haar kennis en enthousiasme, maar ook in het bedenken van inspirerende, gezonde recepten.