
Koken met stoom is een methode die al eeuwenlang in de oosterse keuken wordt toegepast. Het levert gezonde, vitaminerijke, zout- en vetarme gerechten op, en het is bovendien heel eenvoudig. Niet alleen in restaurants wordt tegenwoordig vaak met stoom gekookt, ook thuis bereiden steeds meer mensen gerechten met behulp van stoommandjes, -pannen en -ovens.
Auteur |
Carla Kentgens |
Druk |
1ste |
Formaat |
23 x 23 cm |
Omvang |
160 pag. |
Illustraties |
kleurenfoto`s |
Uitvoering |
paperback met flappen |
Prijs |
€ 19,95 |
ISBN |
978 90 5956 381 0 |
NUR |
446 |
Uitgever |
FONTAINE UITGEVERS | Verschijnt/verschenen |
oktober 2011 / UITVERKOCHT! |
In de pers | Download cover |
Het stoomovenkookboek is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar goede recepten en handige tips voor het koken met stoom. Vooral mensen in het bezit van een stoomoven vinden in dit boek bijzondere gerechten en praktische adviezen. De techniek van het stomen wordt duidelijk uitgelegd en behalve recepten staat het boek vol slimme adviezen voor het gebruik van de stoomoven.
Carla Kentgens geeft al bijna 25 jaar kookles en heeft reeds tien succesvolle kookboeken op haar naam staan. Haar talent ligt niet alleen in het overbrengen van haar kennis en enthousiasme, maar ook in het bedenken van inspirerende, gezonde recepten.