Het Scandinavisch kookboek

Trina Hahnemann introduceert een lichte en moderne versie van de Scandinavische huiselijke keuken die goed past bij de behoefte aan eenvoudige, gezonde voeding.


Auteur

Trina Hahnemann

Druk

1ste

Formaat

21,5 x 28 cm

Omvang

224 pag.

Illustraties

ca. 200 kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 27,95

ISBN

978 90 5956 259 2

NUR

442

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

Uitverkocht!

In de pers

Esta, FD persoonlijk



Scandinavië beslaat misschien maar een klein deel van de wereld, maar op het gebied van eten en lifestyle heeft het heel wat te bieden. Het Scandinavisch kookboek biedt een overvloed aan gerechten met vis, schaal- en schelpdieren, voedzaam brood, verse salades, stevig gebraad en stoofpotten maar geeft ook duidelijke instructies om het wereldberoemde Deense gebak en boterkoekjes te maken. Trina gebruikt daarvoor alom verkrijgbare ingrediënten – zalm, kip, wortelgroenten, appels, zomerfruit – maar laat u ook kennismaken met nieuwe smaken.Of u nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor de gezinsmaaltijd, om gasten te ontvangen of om herinneringen aan een vakantie in Scandinavië op te halen, de recepten zullen u zeker inspireren. Trina Hahnemann is een bekende chef en culinair auteur die regelmatig op tv verschijnt. Ze heeft verschillende kookboeken heeft geschreven over de Deense keuken, het land waar ze werd geboren.