Het perfecte varken

Van boer tot bord

Het perfecte varken_nw_lo res Het varken is bezig aan een comeback!

-           Met 25 klassieke recepten, van karbonade tot slavink, van geroosterd speenvarken tot ribstuk

-           Inclusief reportages, wat-is-wat én hoofdstuk charcuterie: stap voor stap zelf paté of worst maken

-           Van de auteur van het succesvolle Handboek voor de perfecte steak

 


Auteur

Marcus Polman

Druk

Formaat

16,7 x 21,1 cm

Omvang

176 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 16,95

ISBN

9789059565050

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2013

In de pers

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok. Zijn bestseller Handboek voor de perfecte steak werd zelfs in het Engels vertaald. Marcus schrijft over eten en drinken in het mannenblad Esquire.

Het eerste boek met alles wat je moet weten over een perfect stukje varkensvlees