Het Nieuwe Proefboek

Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt

Auteur

Peter Klosse en Angélique Schmeinck

Druk

Formaat

19,5 x 27 cm

Omvang

320 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 39,99

ISBN

9789059566408

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

11-2015
Bestel Download cover


Peter Klosse is eigenaar van Hotel en Restaurant De Echoput bij Apeldoorn, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht. Zijn leven staat in het teken van het begrijpen van gastronomie. Angélique Schmeinck is een veelzijdig culinair en creatief talent. Zij presenteert over smaak op diverse podia en in talrijke tv-programma’s, schrijft en inspireert, heeft jarenlang een Michelinster bewaakt en de methode Smaakvrienden ontwikkeld. Als het even kan, zoekt zij het hogerop in haar luchtballonrestaurant Culiair.