Het nieuwe forest feast kookboek

Vega-inspiratie voor elk feestelijk moment van het jaar

In de magische wereld van The Forest Feast is elk samenzijn met vrienden en familie een reden tot feest. Of het nu een zomerse picknick, een lente- of midwinterfeest betreft, een gezellig doordeweeks etentje of een brunch. En wat te denken van een ijstheeparty of een glutenvrij en vegan buffet?Wederom maakte kunstenares Erin Gleeson een sfeervol en origineel boek waarin haar kleurrijke aquarellen en sprankelende fotografie de boventoon voeren. Haar vegetarische recepten, zoals watermeloen-tomatensalade, perengalettes met tijm en zoete-aardappelchowder, zijn een lust voor het oog en altijd eenvoudig te bereiden. Daarnaast geeft Erin je slimme serveersuggesties en handige tips voor de planning en aankleding van de feestelijke bijeenkomsten.<strong>Over de auteur:<br />
</strong>Erin Gleeson verruilde in 2011 haar drukke leven als succesvolle fotograaf in New York voor een minder hectisch leven in de bossen van Californië. Daar startte ze het blog The Forest Feast, waar ze haar eenvoudige, maar heerlijke vegetarische recepten deelt met de rest van de wereld. Haar boeken zijn wereldwijde bestsellers. Erin heeft meer dan 33.000 volgers op Instagram.<br /><br />


Auteur

Erin Gleeson

Druk

Formaat

20 x 28 cm

Omvang

256 pagina's

Illustraties

Uitvoering

Gebonden

Prijs

€ 24.95

ISBN

978 90 5956 778 8

NUR

440, 444

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

april 2018

In de pers

In de magische wereld van The Forest Feast is elk samenzijn met vrienden en familie een reden tot feest. Of het nu een zomerse picknick, een lente- of midwinterfeest betreft, een gezellig doordeweeks etentje of een brunch. En wat te denken van een ijstheeparty of een glutenvrij en vegan buffet?Wederom maakte kunstenares Erin Gleeson een sfeervol en origineel boek waarin haar kleurrijke aquarellen en sprankelende fotografie de boventoon voeren. Haar vegetarische recepten, zoals watermeloen-tomatensalade, perengalettes met tijm en zoete-aardappelchowder, zijn een lust voor het oog en altijd eenvoudig te bereiden. Daarnaast geeft Erin je slimme serveersuggesties en handige tips voor de planning en aankleding van de feestelijke bijeenkomsten.<strong>Over de auteur:<br />
</strong>Erin Gleeson verruilde in 2011 haar drukke leven als succesvolle fotograaf in New York voor een minder hectisch leven in de bossen van Californië. Daar startte ze het blog The Forest Feast, waar ze haar eenvoudige, maar heerlijke vegetarische recepten deelt met de rest van de wereld. Haar boeken zijn wereldwijde bestsellers. Erin heeft meer dan 33.000 volgers op Instagram.<br /><br />

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


In de magische wereld van The Forest Feast is elk samenzijn met vrienden en familie een reden tot feest. Of het nu een zomerse picknick, een lente- of midwinterfeest betreft, een gezellig doordeweeks etentje of een brunch. En wat te denken van een ijstheeparty of een glutenvrij en vegan buffet?

Wederom maakte kunstenares Erin Gleeson een sfeervol en origineel boek waarin haar kleurrijke aquarellen en sprankelende fotografie de boventoon voeren. Haar vegetarische recepten, zoals watermeloen-tomatensalade, perengalettes met tijm en zoete-aardappelchowder, zijn een lust voor het oog en altijd eenvoudig te bereiden. Daarnaast geeft Erin je slimme serveersuggesties en handige tips voor de planning en aankleding van de feestelijke bijeenkomsten.

Over de auteur:
Erin Gleeson verruilde in 2011 haar drukke leven als succesvolle fotograaf in New York voor een minder hectisch leven in de bossen van Californië. Daar startte ze het blog The Forest Feast, waar ze haar eenvoudige, maar heerlijke vegetarische recepten deelt met de rest van de wereld. Haar boeken zijn wereldwijde bestsellers. Erin heeft meer dan 33.000 volgers op Instagram.