Het Meatfree Monday kookboek

Recepten voor een dag zonder vlees

hét boek bij de populaire campagne Meat Free Monday

Als we allemaal één dag in de week geen vlees eten, besparen we niet alleen geld maar verminderen we ook substantieel onze impact op het milieu én leven we gezonder. Dat is de gedachte achter de succesvolle campagne Het Meat Free Monday kookboek, die Paul, Stella en Mary McCartney in 2009 lanceerden.


Auteur

Met een voorwoord van Paul, Stella en Mary McCartney

Druk

1ste

Formaat

20,5 x 25,5 cm

Omvang

240 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 419 0

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

november 2012 / UITVERKOCHT!
Inkijkexemplaar


Dit boek maakt het voor iedereen makkelijk om de stap naar één vegetarische dag per week te maken. Paul en zijn dochters hebben recepten verzameld voor alle 52 weken van het jaar – with a little help from their friends, want o.a. Jamie Oliver, Giorgio Locatelli, Bryan Adams, Gwyneth Paltrow, Jeff Koons, Joanna Lumley, Kevin Spacey, Sheryl Crow en vele anderen leverden hun favoriete recepten en tips. Het Meat Free Monday kookboek bevat maar liefst 104 recepten: voor elke week van het jaar een voor- en hoofdgerecht óf een hoofd- en nagerecht. Dit boek is ideaal voor iedereen die zich zorgen maakt over het milieu en graag wat minder vlees wil eten, maar daarbij wel wat inspiratie nodig heeft.

Meat Free Monday is een door Paul McCartney en zijn twee dochters Mary en Stella gelanceerde campagne om mensen aan te moedigen een rol te spelen in het verlagen van onze ‘CO2-voetafdruk’, en om aan te tonen dat een kleine verandering in onze manier van leven al een enorme positieve uitwerking heeft op de aarde.

– samengesteld door Paul McCartney en zijn dochters
– met 104 vegetarische recepten: 2 voor elke week van het jaar
– met bijdragen van vele internationale beroemdheden en chefs