Het forest feast kookboek

Eenvoudige vegetarische gerechten uit mijn zomerhuis

Hét kookboek van de gelijknamige blog!

Welkom in de magische wereld van fotografe en kunstenares Erin Gleeson. Geïnspireerd door haar bosrijke omgeving maakt zij aquareltekeningen en vegetarische gerechten. Na haar verhuizing van New York naar een hut in de bossen in de buurt van San Francisco, begon Erin haar food blog The Forest Feast. Op dit blog deelt zij haar eenvoudige recepten en ideeën voor dinertjes en feesten.

Met veel gevoel voor kleur en stijl maakte Erin dit bijzondere kookboek. Met slechts weinig ingrediënten, gecombineerd met een artistieke presentatie, geeft ze onoverzichtelijke recepten met een heerlijk resultaat. Een feest op de pagina en een plaatje op het bord!

Ik heb Erin leren kenen als een onwaarschijnlijk vrolijk, origineel en bijzonder mens. En dat zie je allemaal terug in haar boek. Trouwens, in het echt is haar huis in dat dichte woud even betoverend als zij het hier fotografeert en schildert: alles onwaarschijnlijk mooi.’  Yvette van Boven, auteur van Home Made


Auteur

Erin Gleeson

Druk

Formaat

20,3 x 27,9 cm

Omvang

240 pag.

Illustraties

kleurenfoto's en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059565159

NUR

444

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

03-2014
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Erin Gleeson besloot in 2011 om het roer om te gooien: ze verruilde haar drukke leven als succesvolle freelance fotograaf in New York voor een heel wat minder hectisch leven in de bossen van Californië. Daar startte ze de blog The Forest Feast, waar ze haar eenvoudige, maar heerlijke vegetarische recepten deelt met de rest van de wereld.