Het Forest Feast kookboek voor kids

Kleurrijke en vegetarische gerechten voor jong en oud

De vrolijkste en simpelste recepten nu ook voor kinderen

Het mooie van koken is dat het niet perfect of precies hoeft te zijn. Er is ruimte voor creativiteit. Deze opvatting van Erin Gleeson spat dan ook van de bladzijden van Het Forest Feast kookboek voor kids, het is een explosie van creativiteit. De aquareltekeningen, de foto’s en de recepten: alles bezit dezelfde speelsheid.

Erin Gleeson, die begon als culinair fotograaf, kijkt op een originele manier naar eten. Kun je bijvoorbeeld een salade maken met alleen rode ingrediënten? Natuurlijk: een salade met tomaten, gedroogde kersen, radijsjes en granaatappel. Buiten de authentieke recepten besteedt ze ook aandacht aan het snijden van de groenten en het presenteren van de gerechten. Een ideaal basisboek voor kinderen, waarin ze niet alleen leren hóe te koken maar vooral om met plezier te koken.


Auteur

Erin Gleeson

Druk

Formaat

20,3 x 27,9 cm

Omvang

112 pag.

Illustraties

kleurenfoto's en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 17,95

ISBN

978 90 5956 695 8

NUR

444

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

06-2016
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Erin Gleeson is gespecialiseerd in culinaire fotografie en illustraties. Ze werkt samen met verschillende chef-koks en restaurants, waaronder ook De Kas in Amsterdam. Na lange tijd in Ne w York te hebben gewoond, verhuisde ze naar de bossen van Noord-Californië. Daar begon ze haar blog Forest Feast. In 2014 verscheen haar Forest Feast Kookboek, dat al snel in de bestsellerlijst van de New York Times belandde.