Het Fishes kookboek

Elk hoofdstuk van Het Fishes kookboek richt zich op een van de visserijen en een specifieke vissoort, van Zuid-Afrikaanse heek in Kaapstad tot Engelse tong in Hastings. Het boek is geïllustreerd met prachtige foto’s van het vissersleven op zee. Mooie fotografie begeleidt ook de heerlijke recepten van Tom Kime. Het boek besteedt speciale aandacht aan de toekomst van onze oceanen en het werk van de MSC (Marine Stewardship Council) wereldwijd. Zo toont Het Fishes kookboek hoe belangrijk de duurzame vismethoden zijn, die ervoor kunnen zorgen dat we ook in de toekomst met zijn allen van vis als vitaal ingrediënt kunnen blijven genieten. De Marine Stewardship Council (MSC) is een wereldwijde organisatie die samenwerkt met vissers, de visverwerkende industrie en -handel, wetenschappers, natuur- en milieuorganisaties en de consument om de milieuvriendelijkste keuze voor vis en visproducten te promoten. Het certificeringsprogramma en ecolabel van de MSC erkent en beloont duurzame visserijen. Alleen producten uit duurzame en goed beheerde visserijen mogen het blauwe MSC-logo dragen.

Dit bericht is geplaatst in Culinair, Oud. Bookmark de permalink.