Hemsley + Hemsley Lekker en snel voor elke dag

De bejubelde gezondheidsbijbel nu ook voor mensen met haast

Hemsley + Hemsley staat voor Jasmine en Melissa Hemsley. In 2010 begonnen de zussen als privéchef-koks en kookten ze thuis bij mensen die gezonder en energieker wilden leven. Daarnaast gaven ze hun klanten kooklessen en adviezen om gezonder te koken. Vier jaar geleden begonnen ze een blog voor de Britse Vogue. Hun manier van koken is gebaseerd op tien jaar zelfstudie en hun ervaringen als privékok en is gericht op het eten van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen. Hun eerste boek, De kunst om goed te eten, verkocht al meer dan 200.000 exemplaren wereldwijd.

De kunst om goed te eten is een lustopwekkend boek. Ik kreeg onmiddellijk zin om er uit te gaan koken.’ Janneke Vreugdenhil, NRC Handelsblad

‘Dit zijn recepten waar vrouwen (en mannen!) zonder schuldgevoel van genieten.’ Jamie Magazine

‘De Hemsley-zusjes zijn het bewijs dat gezond eten niet saai hoeft te zijn.’ Monique van Loon, Elsevier Stijl


Auteur

Jasmine en Melissa Hemsley

Druk

Formaat

19 x 24,5 cm

Omvang

352 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 29,95

ISBN

9789059565869

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

05-2016
Bestel Download cover


Genieten van lekker eten, daar gaat het Jasmine en Melissa Hemsley om. Simpel om te maken, heerlijk om te delen en toevalligerwijs ook nog eens goed voor je. In 140 recepten – gebaseerd op natuurlijke, onbewerkte producten en rijk aan voedingsstoffen – laten de zusjes Hemsley zien hoe eenvoudig lekker en gezond eten eigenlijk is. Door het accent te leggen op een eenvoudige basis en het gebruik van slechts enkele ingrediënten is dit nu voor echt iedereen haalbaar.

De mooie foto’s en het enthousiasme van Jasmine en Melissa loodsen je moeiteloos door de gevarieerde recepten. Daarnaast staat het boek vol met praktische tips voor het maken van een weekplanning, koken voor kinderen, bouillon maken en nog veel meer.