Hemsley + Hemsley: De kunst om goed te eten

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenenJasmine en Melissa Hemsley hebben een opzienbarende, nieuwe manier van koken ontwikkeld voor iedereen die van lekker eten houdt, zich goed wil voelen en eruit wil zien als de beste versie van zichzelf. Ze inspireren je met hun praktische, nuchtere aanpak en aanstekelijk enthousiasme tot het uitproberen van nieuwe ingrediënten en het uitbannen van suikerrijke producten uit je voedingspatroon. Zó lekker dat je zou vergeten dat het om voedzame en gezonde gerechten gaat. In Hemsley + Hemsley staan meer dan 150 eenvoudige basisrecepten voor thuis, passend bij elke levensstijl.

De zusjes Hemsley leveren regelmatig bijdragen aan vogue.co.uk, sousstyle.com en schrijven voor internationale kranten en tijdschriften.

Hemsley + Hemsley is hun eerste kookboek dat direct na verschijning hoog in de bestsellerlijsten belandde en inmiddels het lijfboek – en de gezondheidsbijbel – is van veel jonge vrouwen.

Op donderdag 5 en vrijdag 6 maart a.s. zijn Melissa en Jasmine Hemsley in Nederland voor de lancering van hun boek!

Bij het Rijk van de Keizer wordt op 5 maart een heerlijke maaltijd geserveerd en geven de dames een workshop. Een unieke kans om de Hemsleys te ontmoeten en te ervaren hoe zij koken. U kunt zich aanmelden via: Tickets

Op vrijdag geven Melissa en Jasmine bij Dille & Kamille in Amsterdam een workshop aan een besloten groep bloggers en journalisten.

(fotocredits: Nick Hopper)