Heerlijk uitwaaien op Texel en culinair genieten?

Uitwaaien op Texel foto

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenen

In de pers



Dat kan in het weekend van 1 t/m 3 maart aanstaande in het prachtige Grand Hotel Opduin.  Het hotel bevindt zich midden in Nationaal Park De Duinen van Texel, waarvandaan u binnen tien minuten met de blote voeten op het strand staat.

Maar tijdens dit speciale weekend is er meer! Annette van Ruitenburg en Han de Kroon, auteurs van Onvergetelijke groenten. Recht voor z’n raap, laten u culinair genieten. Na een welkomstborrel op vrijdag, een heerlijke overnachting en een uitgebreid Texels ontbijtbuffet, krijgt u op zaterdag de gelegenheid  een Krull-varkensboerderij en een Texelse moestuin te bezoeken. Daarna geeft Annette van Ruitenburg een kookdemonstratie met onvergetelijke groenten en volgt een viergangen-Slowfooddiner. Laat u verrassen en boek nu!

 

Het arrangement:

2 overnachtingen in een Twin Deluxe kamer
2 ochtenden uitgebreid Texels ontbijtbuffet

het boek Onvergetelijke groenten. Recht voor z’n raap (1 exemplaar per kamer)

Vrijdag:
-  Opduin-borrel met Texelse hapjes

Zaterdag:
-  excursie naar een Krull-varkensboerderij en een Texelse moestuin (vrijwillig)
-  kookdemonstratie van Annette van Ruitenburg
-  viergangen-Slowfooddiner (exclusief drankjes)
-  Onvergetelijke groenten-bingo

Kosten: € 209,- per persoon op basis van 2 personen per kamer

 

Om te reserveren:

Grand Hotel Opduin – Texel
Ruijslaan 22
1796 AD  De Koog-Texel
Tel. 0222-317 445