Heerlijk glutenvrij bakken

Recepten waar mensen met coeliakie tot nu toe alleen nog maar van konden dromen

Heerlijk_Glutenvrij_bakken

Brood, gebak en desserts: het zijn de gerechten die mensen met coeliakie het meest missen. Phil Vickery greep deze culinaire uitdaging aan en ontwikkelde een verzameling van zo’n 70 baanbrekende recepten voor gebak, brood en koekjes die allemaal zo lekker zijn dat je nooit zou bedenken dat ze glutenvrij zijn.


Auteur

Phil Vickery

Druk

Formaat

20,4 x 25,4 cm

Omvang

176 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 393 3

NUR

440

Uitgever

Verschijnt/verschenen

UITVERKOCHT!

In de pers

Download cover


In het eerste deel van het boek wordt ingegaan op een glutenvrije voeding en wordt uitgelegd wat dit betekent voor brood en gebak. Phil leidt de lezer langs alle benodigde ingrediënten in de glutenvrije voorraadkast en geeft verschillende eenvoudig te maken glutenvrije bloemmixen die in alle recepten in dit boek worden gebruikt. Vanuit zijn met een Michelinster bekroonde culinaire ervaringen geeft Phil heerlijke glutenvrije varianten op koekjes en cupcakes, taart, repen, brood, desserts en zoete snoeperijen. Van vanillecakejes en chocoladebrownietaart tot pecan-honingkoek en foccacia: Heerlijk glutenvrij bakken staat boordevol met recepten voor de hele familie. Het is het enige glutenvrije bakboek dat u nodig hebt!