Hartstikke mediterraan

Langer, slanker en fitter leven dankzij de Mediterrane keuken

Auteur

Janine en Annemieke Jansen

Druk

Formaat

18,5 x 24,5 cm

Omvang

304

Illustraties

full color

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ € 27,-

ISBN

9789059568686

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

september 2018
Bestel Download cover


Wat is nou écht gezond? Hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure of moeilijk te verkrijgen ingrediënten? Hoe kun je een paar jaar extra leven, en vooral ook fit en prettig, maar toch ook nog genieten van lekker eten? Hartstikke mediterraan vertelt het allemaal.

Hartstikke mediterraan bevat de nieuwste recepten van de zussen Janine en Annemieke Jansen. Het kookboek is gelardeerd met wetenschappelijk onderbouwde, maar luchtig gebrachte informatie over voeding en gezondheid. Bij elk recept staat precies hoeveel onverzadigd en verzadigd vet, suiker en zout het bevat. Mensen met hart- en vaatziekten, een aandoening aan nieren, diabetes of een dieet volgen, kunnen zo bepalen of het gerecht in kwestie geschikt is voor hen. Zelf gezond koken wordt op deze manier weer een feest.

De zussen Annemieke en Janine Jansen zijn zich al sinds hun jeugd bewust van de invloed van voeding op het menselijk lichaam. Annemieke werkt als cardioloog in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en is dagelijks bezig met het thema gezondheid en voeding. Janine is zelfstandig grafisch vormgever, (food)fotograaf en kok. Zij schreven eerder samen het kookboek Harstikke lekker.