Hart, lever, niertjes

En de rest

Van pootjes tot wangen (via pens en testikels): een must-have voor de liefhebber!

–       Hét kookboek voor de liefhebber van hart, maagjes, pens en ander orgaanvlees

–       Smakelijke recepten van de auteur van bestsellers als À propos bistro en 365 redenen om aan tafel te gaan

–       Met prachtige fotografie en tekeningen, geschreven met de bekende humor van Stéphane Reynaud


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

20,5 x 27 cm

Omvang

192 cm

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 27,95

ISBN

9789059564855

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

05-2013 / UITVERKOCHT!
Download cover Inkijkexemplaar


‘Hart, kippenmaagjes, nieren, pens, hersenen, staart… Deze delen, die tot de grote familie van organen behoren, worden niet zo vaak klaargemaakt, deels door gebrek aan culinaire kennis of door angst. Vergeet uw vooroordelen! Ga eens langs bij uw slager en ga aan de slag! ‘

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, en 365.

Ook verkrijgbaar: A Propos Bistro en Barbecue & plancha