Happy Food

Verrassend, vers, vegan

VEGAN FOOD WAAR JE HAPPY VAN WORDT!

Auteur

Bettina Campolucci Bordi

Druk

Formaat

Omvang

192 pag

Illustraties

full colour

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ € 27,-

ISBN

9789059568747

NUR

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

september 2018
Bestel Download cover


In HAPPY FOOD geeft Bettina Campolucci Bordi een verzameling simpele en heerlijke vegan recepten die iedereen kan inpassen in een drukke levensstijl. Heb je besloten een volledig vegan dieet te volgen, of wil je gewoon wat meer groenten eten, maar geen concessies doen aan de smaak? Bettina’s filosofie is straight & simple: eten moet ons gelukkig maken. Gerechten zonder vlees hoeven niet moeilijk te bereiden te zijn, ze hoeven niet duur te zijn en je hebt er ook niet heel veel bijzondere ingrediënten voor nodig. Daar is niets zweverigs of ingewikkelds aan.

 

HAPPY FOOD helpt je door drukke dagen heen en bevat recepten voor ontbijt, lunch, diner,  eenpersoonsmaaltijden, nagerechten en natuurlijk snacks. De recepten zijn geïnspireerd door eten uit alle landen waar Bettina heeft gewoond of gewerkt – Tanzania, Zweden, Italië, Spanje en Bulgarije. Kortom: vegan food om happy van te worden!

 

BETTINA CAMPOLUCCI BORDI is opgegroeid in Tanzania als dochter van een Noorse vader en een Deens-Bulgaarse moeder. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in de culinaire wereld, geeft workshops en adviseert over voedselintoleranties en allergieën. Ze heeft inmiddels internationaal heel veel following op haar instagram (112.000 volgers) en op haar blog Bettinaskitchen.com.