Handboek voor de thuiskok

'Als dit boek er in mijn jeugd was geweest, had ik nu misschien met 60.000 kookboeken gezeten. Wat een prachtwerk!' Johannes van Dam, Parool

Het handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier.


Auteur

Jill Norman

Druk

4de

Formaat

22,5 x 27,5 cm

Omvang

648 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 54,95

ISBN

978 90 77363 14 0

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

01-2010 / Uitverkocht!
Bestel


Topkoks van maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methoden en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto’s die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat.Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediënten en de belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.Winnaar Gourmand Cookbook Award 2005Winnaar James Beard Foundation Award 2006