Haai Ahoi

Alle vinformatie over haaien in één boek

Vanaf 6 jaar


Auteur

Owen Davey

Druk

Formaat

23 x 29 cm

Omvang

40 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 14,95

ISBN

978 90 5956 732 0

NUR

210

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

februari 2017

In de pers

 

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Met dit kijk- en leesboek over haaien laat Owen Davey zijn lezers van de ene verbazing in de andere vallen. Het staat vol geweldige en grappige illustraties, maar vooral ook vol wonderlijke wetenswaardigheden. Zo kunnen haaien zelfs de kleinste elektrische spanningsverschillen waarnemen en zijn sommige soorten bedekt met kleine franjes. Er zijn zelfs haaien die af en toe het water uit lopen!

Dit boek is letterlijk als een onderdompeling in de wereld van deze schitterende vissen. Alle variaties komen langs: van de geschulpte hamerhaai tot de gestreepte kathaai. En natuurlijk ontbreekt ook de witte haai niet – de rockster van de haaienwereld. Eindelijk een boek vol ‘vinformatie’ over de meest beruchte (en meest onbegrepen) zeebewoners.

Over de auteurs:
Owen Davey is een gelauwerd schrijver en illustrator van mooie en g rappige non-fictieprentenboeken. Zijn boeken verschijnen over de hele wereld of, zoals hij zelf zegt, op elk continent behalve Antartica. Hij is illustrator van de populaire game Two Dots en werkte eerder onder meer voor The New York Times.