Groente en fruit

Recepten van verse oogst

Groente en fruit in de hoofdrol

 


Auteur

Lotta Kühlhorn

Druk

Formaat

14 x 18,8 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 12,95

ISBN

978 90 5956 762 7

NUR

440/449

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

juni 2017

In de pers

 

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Wat is er fijner dan een markt? Vaak is de markt al van verre te zien: onder een paar bomen vormen de kraampjes met hun tentdaken gangpaden op het plein. Daar liggen knalgele citroenen, rode en gele uien, sinaasappels, kolen, wortels en knollen in allerlei kleuren op hoge stapels en in grote dozen. Zodra je thuiskomt en de heerlijke geuren van het fruit, de kruiden en de groenten zich verspreiden, heb je al zin om te beginnen met koken.

In dit boek staan recepten die je kunt maken met verse producten van de markt of uit je eigen moestuin. Van basisrecepten voor bijvoorbeeld dressings, sauzen en marinades tot uitgebreide maaltijden en nagerechten. Maar ook leuke dingen die je kunt maken als je ergens veel te veel van gekocht hebt, zoals eigen parfum en huidcrème. Maak ruimte in je koelkast en voorraadkast. Haal grote schalen tevoorschijn en ga aan de slag met alle fantastische dingen die je kunt maken met Groente & fruit!

Over de auteur:
De Zweedse Lotta Kühlhorn is van vele markten thuis. Ze is een succes- volle, meermaals bekroonde grafisch ontwerper met een eigen lijn keukenproducten die verkocht worden tot in Japan. Daarnaast is zij een enthousiaste, eigenzinnige kok. Die combinatie van talenten en interesse komt perfect samen in dit boek.