Groen geluk

De mooiste planten voor binnen

De kamerplant is helemaal terug

 


Auteur

Emma Sibley & Maaike Koster

Druk

Formaat

18,5 x 25,9 cm

Omvang

160 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 752 8

NUR

420

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

augustus 2017

In de pers

‘Groen geluk’: dat is precies waar dit boek om draait. Knap als je de natuur zo mooi kunt illustreren dat je eigenlijk elke tekening in wilt lijsten. Maaike Koster doet dat onweerstaanbaar. Mooi dat twee talenten als Emma Sibley en Maaike elkaar hebben gevonden en perfect aanvullen. En zo hun liefde voor binnengroen delen. Dit kamerplantenboek hoort bij elke indoor gardener op de boekenplank. En als je nog niet van kamerplanten houdt, ga je dat door dit boek zeker doen.’ – Makkie Mulder,  hoofdredacteur Home & Garden 

Bestel Download cover


Groen geluk is de ultieme visuele gids voor kamerplanten. Van vetplanten tot cactussen, van bloeiende tot bladplanten: Maaike Koster maakte bij elke plant in deze verzameling een uniek geschilderd kunstwerkje en Emma Sibley geeft plantbeschrijvingen en tips voor de verzorging. Een even prachtig als praktisch boek dat als object niet zal misstaan in je florerende groene indoortuin.

Over de auteur:
Emma Sibley studeerde aan de kunstacademie in Londen. Omdat ze verlangde naar meer natuur in haar leven begon ze met London Terrariums, een bedrijfje dat is gespecialiseerd in plantenterrariums en in workshops daarover.

Maaike Koster is een Nederlandse ontwerper en eigenaar van My Deer Art Shop (mydeerartshop.nl). Ze vertaalt graag ideeën naar creatieve grafische uitingen en inspirerende ruimtes. Zelf omschrijft ze haar stijl als ongecompliceerd met een vrouwelijke touch.