Gebraad

Na À propos bistro trakteert Stéphane Reynaud ons nu op gebraad!

Gerechten en verhalen uit de tijd dat eten nog Eten was, uit de tijd van de klassieke Franse zondagskeuken, toen grootmoeder kookte. Een heerlijk, vrolijk en heel mooi boek.


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

1e Druk

Formaat

20,5 x 27 cm

Omvang

168 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 72975 04 1

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

06-2009 / Uitverkocht!
Bestel


In Gebraad heeft Stéphane maar liefst 80 originele recepten opgenomen voor gebraad in alle soorten. Gebraad van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte én vis. Bij elke vleessoort geeft de auteur behalve recepten ook vele heerlijke ideeën en suggesties. Bovendien doet hij talloze suggesties voor heerlijke bijgerechten uit de Franse keuken om het hoofdgerecht te vergezellen: aardappelgratin, ratatouille uit de oven en tian Provençale. In dit boek zal de lezer recepten vinden van Franse klassiekers die vroeger op zondag op tafel werden gezet, maar ook geheel nieuwe recepten die Stéphane Reynaud zelf ontwikkelde. De auteur past oude zondagse gerechten en familiegerechten naadloos aan de moderne tijd aan. Dit nieuwe boek van de succesvolle Franse auteur garandeert weer vele avonden volop genieten!