Fever-Tree – De kunst van het mixen

Mixen als de beste bartenders ter wereld

Auteur

Druk

Formaat

150 x 210 mm

Omvang

224 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 18,99

ISBN

9789059568532

NUR

447

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

september 2018
Bestel Download cover


Een verfrissende gin-tonic bestellen in Nederland en België is inmiddels net zo gewoon als een biertje of een glas wijn. Ook thuis maken we steeds vaker een feestelijke mix, compleet met crushed ice en garnering. Het Britse merk Fever-Tree werd bekend vanwege zijn 100% natuurlijke tonic, speciaal ontwikkeld om te mixen met de beste distillaten.

Fever-Tree: de kunst van het mixen bevat ruim 125 recepten voor cocktails en longdrinks
gecreëerd door de beste bartenders ter wereld, en beschrijft de herkomst en het effect van de belangrijkste ingrediënten en kruiden. Natuurlijk ontbreken klassiekers als Campari-Gin, Moscow Mule en Cuba Libre niet, maar ook staan er in dit boek verrassende recepten als granita met mandarijn, vanille en tonic van The Jane in Antwerpen. Met Fever-Tree maak je van elke simpele mix een smaakvol moment.

Het Britse Fever-Tree verovert in snel tempo de wereld. Zowel in de beste restaurants en de hipste bars als in goed gesorteerde supermarkten zijn de premium tonics en frisdranken van Fever-Tree inmiddels verkrijgbaar. Oprichters Charles Rolls en Tim Warrillow ontwikkelden mixers met oog voor kwaliteit en het gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten.