Feest voor iedereen

Bijna 200 gluten-, suiker- en lactosevrije gerechten + veel tips voor het voorbereiden van een feest

Genieten van samen eten - voor de gasten en de kok

De schrik slaat veel mensen om het hart als er gasten komen met voedselallergieën, intolerantie of andere specifieke wensen. Wat moet er gekookt worden; allemaal verschillende gerechten of moet iedereen zich aanpassen? In Feest voor iedereen laat Alexandra Besel zien dat het niet nodig is om in paniek te raken en dat iedereen aan tafel hetzelfde kan eten zonder zich aan te passen. Hoe dit mogelijk is? Het idee is simpel: modulair koken. Er is een basisrecept – ook geschikt voor veganisten en vegetariërs – dat kan worden aangevuld met verschillende kleine gerechten. Zo wordt het geheel aangepast aan elke eetstijl en deelt iedereen toch dezelfde maaltijd.

Met recepten en tips voor verschillende feestelijke gelegenheden, van brunch tot cocktailparty, is dit boek een aanwinst voor elke keuken. No-nonsens koken voor elke smaak.


Auteur

Alexandra Besel

Druk

Formaat

19,5 x 23 cm

Omvang

160 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 19,95

ISBN

9789059566644

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

09-2016
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Alexandra Besel is psychologe en natuurvoedingsdeskundige (in opleiding), maar telt geen calorieën. Haar modulaire stijl van koken is ontstaan doordat er ook in haar gezin allergieën en intoleranties war en. Ze heeft haar kookstijl aangepast zodat iedereen thuis mee kan eten en genieten. Tevens blogt ze over haar liefde voor eten op Fabulousfoodfan.nl

‘Als iedereen mee-eet is ’t pas echt een feestje. Wat een knap, fijn boek is dit.’ Yvette van Boven