Fantastische taarten

De lezer kan kiezen uit heerlijk meisjesachtige taarten die bijna een fashion statement zijn, troostrijke favorieten en onmisbare klassiekers als beeldschone minicakes en cakejes, gevaarlijk lekker chocoladegebak en verrukkelijke romige kwarktaarten. Met inspirerende suggesties voor feestgelegenheden, van traditioneel en modern kerst- en paasgebak tot verleidelijke taarten voor Valentijnsdag en smultaarten voor kinderfeestjes. Er zijn hoofdstukken met ouderwetse taarten, droomcreaties, cheesecakes, chocoladetaarten, lekkers voor bij de thee en meer. Dit boek is voor iedereen die houdt van mooie taarten maken én ze opeten…

Annie Bell was lange tijd chef-kok voor ze zich volledig toelegde op het schrijven over koken en eten. Ze schreef een aantal succesvolle kookboeken waarmee ze voor verschillende prijzen werd genomineerd. Annie was enkele jaren culinair auteur voor Vogue en voor The Independent en schrijft tegenwoordig voor YOU magazine. In 2003 won ze de Guild of Food Writers Journalist of the Year.

‘Bakken is het probleem niet, want haar recepten zijn lekker duidelijk, maar kiezen uit dit boek vol aantrekkelijke taarten en gebakjes is misdadig moeilijk.’ Delicious. ‘Pas op! Wie eenmaal aan dit fantastische boek begint, krijgt beslist honger.’ BBC Good Food Magazine


Auteur

Annie Bell

Druk

heruitgave

Formaat

24 x 24 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 12,95

ISBN

987 90 5956 433 6

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

05-2012 / UITVERKOCHT!


Fantastische taarten bakken is zeker niet het alleenrecht van professionele koks. De ruim 100 schitterende taarten, cakes, koekjes en ander gebak in dit boek zijn thuis gemakkelijk te maken en je hebt er geen bijzonder keukengerei of speciale vaardigheden voor nodig. Iedereen kan in dit boek dus voor elke gelegenheid een heerlijk recept vinden dat zonder al te veel inspanning zeker zal lukken.