Eten voor je kind

Kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders

Smaakvol en verantwoord eten voor, tijdens en na de zwangerschap

– Nieuw standaardwerk met recepten en voedingsadviezen voor aanstaande en jonge ouders

– Met seizoensgebonden receptuur die de slow food-gedachte ondersteunt

– Met gerechten uit verschillende culturen en interviews met deskundigen

– Gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van voeding

– Met een voorwoord van Dick Swaab


Auteur

Kees Boer, Annette van Ruitenburg en Régine Steegers

Druk

Formaat

19,5 x 24,5 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 19,95

ISBN

9789059565180

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

09-2014
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Annette van Ruitenburg is culinair auteur en bekend van de boeken De smaak van de wadden en Onvergetelijke groenten. Kees Boer is perinatoloog en was werkzaam als universitair hoofddocent verloskunde bij het AMC. Régine Steegers is als hoogleraar periconceptionele epidemiologie verbonden aan het Erasmus MC en het UMC Utrecht.