Eten voor je kind

Kook- en voedingsboek voor (aanstaande) zwangeren en jonge ouders

Smaakvol en verantwoord eten voor, tijdens en na de zwangerschap

<strong>Annette van Ruitenburg</strong> is culinair auteur en bekend van de boeken <em>De smaak van de wadden</em> en <em>Onvergetelijke groenten</em>. <strong>Kees Boer</strong> is perinatoloog en was werkzaam als universitair hoofddocent verloskunde bij het AMC. <strong>Régine Steegers</strong> is als hoogleraar periconceptionele epidemiologie verbonden aan het Erasmus MC en het UMC Utrecht.


Auteur

Kees Boer, Annette van Ruitenburg en Régine Steegers

Druk

Formaat

19,5 x 24,5 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 19,95

ISBN

9789059565180

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

09-2014

In de pers

<strong>Annette van Ruitenburg</strong> is culinair auteur en bekend van de boeken <em>De smaak van de wadden</em> en <em>Onvergetelijke groenten</em>. <strong>Kees Boer</strong> is perinatoloog en was werkzaam als universitair hoofddocent verloskunde bij het AMC. <strong>Régine Steegers</strong> is als hoogleraar periconceptionele epidemiologie verbonden aan het Erasmus MC en het UMC Utrecht.

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Annette van Ruitenburg is culinair auteur en bekend van de boeken De smaak van de wadden en Onvergetelijke groenten. Kees Boer is perinatoloog en was werkzaam als universitair hoofddocent verloskunde bij het AMC. Régine Steegers is als hoogleraar periconceptionele epidemiologie verbonden aan het Erasmus MC en het UMC Utrecht.