Eten in Italië

Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!


Auteur

Antonio Carluccio

Druk

9e Druk

Formaat

22 x 27,5 cm

Omvang

320 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 29,95

ISBN

978 90 8037 951 0

NUR

442

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

Uitverkocht!
Bestel


Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij. Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen.
Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten. Het gaat om vis rechtstreeks uit het water, om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren, om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels.