Elke dag supergezond

Natuurlijk uit eigen keuken

Toegankelijk en voedzaam, maar bovenal verrukkelijk

Heidi Swanson is een van de populairste food-bloggers in de VS. Ze geeft in dit boek bijna 100 smaakvolle, vegetarische recepten voor iedere dag. Doe inspiratie op voor ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, traktaties en drankjes en geniet van de prachtige, sfeervolle foto’s.

Heidi Swanson behoort tot de meest inventieve ambassadeurs van de hedendaagse keuken. Geen andere auteur combineert heerlijke, verse, gezonde en verleidelijke ingrediënten zo goed. Manouri met honing, quinoakoekjes, kweeperentaart – ik wil alles proberen!

Yotam Ottolenghi, auteur Plenty

 

 De bijzondere Heidi Swanson heeft mij anders naar eten leren kijken. Ik heb ongeveer alle recepten uit dit boek klaargemaakt, en… alles was even eerlijk, zuiver en lekker! Dit boek ligt altijd op mijn keukentafel, een bijbel.

Yvette van Boven, auteur Home made


Auteur

Heidi Swanson

Druk

Formaat

17,8 x 25,5 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95 / Uitverkocht!

ISBN

9789059565173

NUR

444

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

04-2014
Download cover Inkijkexemplaar


Heidi Swanson is kookboekenauteur, fotografe en ontwerpster. Ze woont, kookt en schrijft in San Francisco en heeft bekendheid verworven met haar prijswinnende culinaire blog 101 Cookbooks. Haar werk is onder andere verschenen in USA Today en The Washington Post en Elke dag supergezond schopte het tot de New York Times-bestsellerlijst.