Eet je fit

Gezond en energiek met de methode feesten en vasten

Overvloed afwisselen met schaarste: een gezonde leefstijl!

Auteur

Nanneke Schreurs en José van Riele

Druk

Formaat

19,5 x 25,5 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 766 5

NUR

443/860

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

juni 2017

In de pers

‘Ik ben dol op de recepten van Nanneke, ze zijn gezond, lekker en rijk aan eiwitten. Ook haar toetjes zijn echt een aanrader!’ – Fajah Lourens

‘Eindelijk een boek over gezond eten met aandacht voor genieten.’ – Leontien van Moorsel

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Tegenwoordig bieden we onze spieren en hersenen veel minder afwisseling en uitdaging dan in de tijd van onze verre voorouders. De Feesten & Vasten-leefstijl is erop gericht dat we onszelf weer blootstellen aan prikkels en schaarste en daardoor ons lijf en onze hersenen uitdagen om te ‘overleven’. Hoe beter je lichaam en geest in staat zijn zich aan te passen aan verschillende omstandigheden, hoe gezonder je bent. Belangrijk onderdeel van deze leefstijl is periodiek vasten: twee dagen opletten en calorieën tellen, afgewisseld met vijf dagen genieten van lekker eten. Zo wordt een gezonde leefstijl écht genieten.

Over de auteurs:

Nanneke Schreurs is orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige, personal trainer en yogadocente. Ze is eigenaar van Optimal Health Studio waar mensen begeleid worden op het gebied van voeding, training en ontspanning. Daarnaast heeft zij samen met haar man restaurant Rendez Vous in Mijdrecht. Nanneke schreef de recepten voor de Killerbody-boeken van Fajah Lourens, waarvoor José de foto’s maakte. Fotografe José van Riele woonde in Parijs en New York en werkte over de hele wereld. Haar jarenlange ervaring in reis- en foodfotografie komt tot uitdrukking in dit prachtige boek.