Een nieuwe manier van koken

Snelle, simpele en smakelijke recepten voor elke dag

Modern eten voor een moderne manier van leven

Anna Jones deelt in Een nieuwe manier van koken opnieuw haar passie voor gezond en vegetarisch eten. Haar lichte maar toch voedzame gerechten zijn gemakkelijk te maken en vragen weinig voorbereiding, zodat ze op elke willekeurige avond van de week kunnen worden bereid. Ook geeft Jones vele tips voor een goed begin van de dag en voor de producten die niet mogen ontbreken in je voorraadkast.

We willen tegenwoordig  allemaal dat eten lekker, gezond en snel te bereiden is, dat de ingrediënten van lokale producenten komen en vooral niet duur en goed voor de planeet zijn. Anna Jones laat zien hoe je er eenvoudig een verantwoorde leefstijl op na kunt houden waarbij genieten van eten minstens zo belangrijk is.


Auteur

Anna Jones

Druk

Formaat

19 x 24,5 cm

Omvang

352 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 29,95

ISBN

978 90 9596 682 8

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

02-2016
Bestel Download cover


Anna Jones is kok, kookboekenauteur en foodstyliste en levert culinaire bijdragen aan diverse Britse kranten en tijdschriften. Ze leerde het vak in de restaurantkeuken van Fifteen in Londen onder het toeziend oog van Jamie Oliver, en ze werkte met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Merry Berry en Stevie Parle. Eerder verscheen Een nieuwe kijk op eten.

‘Goed voor je humeur, dat zijn de recepten van Anna Jones. Vrolijke kleuren, spicy groenten en een beetje liefde.’ – Elle Eten

‘De nieuwe Nigella Lawson is zonder twijfel Anna Jones.’ The Times

 ‘Dit nieuwe boek is heel, heel goed! Goed doordachte recepten, intelligent, goed getest, goed geschreven, mooi samengesteld en solide.’ – Jamie Oliver