Echt bier kookboek

Een liefdesverklaring aan de nieuwe smaakvolle brouwcultuur

Bier doet allang niet meer onder voor wijn. Kleine brouwerijen met bijzondere bieren schieten als paddenstoelen uit de grond. Alleen in Nederland zijn er al bijna 250 brouwerijen. Maar terwijl de meeste mensen weten welke wijn lekker is bij welke maaltijd, geldt dat voor bier veel minder. En

dat terwijl bier heel goed past bij het eten. Of nog beter: in het eten.

Goffin, Haug en Paul reisden langs vele brouwerijen in Europa, Amerika en Australië op zoek naar verhalen en recepten. In Echt bier kookboek zijn deze belevenissen, smaken en recepten verzameld. Met stoere fotografie en geestige interviews is dit boek goud waard voor de bierliefhebber – vloeibaar goud!


Auteur

Stevan Paul, Torsten Goffin en Daniela Haug

Druk

Formaat

18,9 x 24 cm

Omvang

248 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059566880

NUR

440, 448

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

09-2016
Bestel Download cover


Torsten Goffin woont in Keulen en werkt als fotograaf, culinair journalist en scenarioschrijver voor televisie. Hij heeft een blog over ‘eten, drinken en andere cultuuruitingen’.

Stevan Paul woont in Hamburg. Hij is kok, auteur van twee succesvolle kookboeken en de oprichter van een van de meest gelezen Duitse blogs: nutriculinary.com.

Daniela Haug is filmproducent en fotograaf. Haar foto’s op het gebied van kunst, auto ’s, reizen en eten en drinken verschijnen in gerenommeerde Duitse en internationale tijdschriften.

Klik hier voor twee recepten uit Echt bier kookboek