Easy Peasy Lunchbox

meer dan 60 recepten voor in de trommel

Nieuwe inspiratie voor Easy Peasy-fans

Iedere dag een gevarieerde, voedzame én lekkere invulling bedenken voor in de broodtrommel, die ook nog eens het imago van je kind niet meteen om zeep helpt, is best een uitdaging. Maar het is vooral een kwestie van ‘in het ritme’ komen en weten wat je kind op een dag ongeveer nodig heeft aan voedingsstoffen. Om alle ouders van schoolgaande kinderen te inspireren en op weg te helpen naar een gez ond eetpatroon, komen de auteurs van de populaire Easy Peasy-boeken met het themaboek Easy Peasy Lunchbox.

Easy Peasy Lunchbox heeft een praktische en visuele insteek: 15 maal een invulling voor het 10-uurtje, 40 ideeën voor de lunchtrommel, inspiratie voor de drinkbeker en een heleboel handige tips.

Een gezonde basis voor mee naar school!


Auteur

Claire van den Heuvel en Vera van Haren

Druk

Formaat

17 x 21 cm

Omvang

112 pag.

Illustraties

kleurenfoto's en tekeningetjes

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 14,95

ISBN

9789059567283

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

09-2016
Bestel Download cover


Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn beide moeder van in totaal vier kleine ‘grote’ mannen. Beiden hebben een achtergrond op het gebied van voeding, psychologie en communicatie. Claire runt sinds 2008 haar eigen onderneming rondom gezonde voeding waarbinnen Vera en zij regelmatig de krachten bundelen in de vorm van onder meer de succesvolle boeken Easy Peasy en Easy Peasy Family.

Over Easy Peasy Family:

‘Wil je je kinderen een gezonde basis geven? Dan is dit jouw boek’. Allerhande

‘Er staan talloze fijne en gezonde recepten in voor alle dag’. Noord-Hollands Dagblad