Easy Curry Vegetarisch

200 heerlijke curry's en bijgerechten

Vegetarische curry's maken was nog nooit zo makkelijk

Madhur Jaffrey  wordt ook wel de koningin van curry’s genoemd en is wereldautoriteit als het gaat om Indiaas eten. Ze heeft al meer dan vijftien kookboeken op haar naam staan, waaronder de bestseller Easy Curry. Madhur is terug met een prachtig nieuw kookboek: Easy Curry Vegetarisch waarin ze meer dan tweehonderd gloednieuwe en voortreffelijke recepten presenteert. Met haar vegetarische gerechten bewijst Jaffrey nog maar eens hoe gemakkelijk het is thuis authentiek Indiaas eten te koken, en dat het niet nodig is uren in de keuken door te brengen. We proeven de Mosterd citroenrijst met pinda’s en geroosterde linzen – vaak geserveerd in ashrams – en de Wilde paddenstoelen curry geïnspireerd door de jagerverzamelaars van de zuidelijke Coorg-heuvels.


Auteur

Madhur Jaffrey

Druk

Formaat

18,7 x 24,5 cm

Omvang

352 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 29,95

ISBN

9789059566491

NUR

444

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2015
Bestel Download cover


Madhur Jaffrey is actrice en bestsellerauteur van kookboeken. In 1973 publiceerde ze
haar eerste boek, An Invitation to Indian Cookery. Sindsdien schreef Jaffrey vijftien kookboeken, die vrijwel zonder uitzondering klassiekers werden. Haar kookserie voor de Britse bbc Madhur Jaffrey’s Indian Cookery zorgde voor wereldwijde faam.

Als je wilt weten wat Indiase vegetariërs eten, en hoe je deze gerechten op een eenvoudige manier zelf kunt bereiden – volkomen authentiek en klaar in een paar minuten –  pak dan Easy Curry Vegetarisch erbij.’ – Madhur Jaffrey

Over Easy Curry

‘Een echte klassieker:  fris, intelligent en gewoonweg heerlijk.’ – Sunday Times