Easy

Ruim 100 succesrecepten voor elke dag van de week

Ideaal voor iedereen die zijn gezin na een dag werken iets behoorlijks wil voorschotelen

If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen,‘ wordt wel gezegd. Sommigen van ons moeten iets te eten op tafel toveren, dus ik zeg liever: ‘blijf in de keuken en maak iets eenvoudigs!’Auteur

Bill Granger

Druk

Formaat

18,7 x 24,7 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 27,95

ISBN

9789059564640

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

04-2013
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Bill Granger is een voorstander van lekker eten, maar vooral ook om daar ontspannen mee om te gaan. Bill kookt elke dag voor zijn gezin, en als hij van zijn werk thuiskomt, heeft hij behoefte aan simpele ideeën om een lekkere, gezonde maaltijd op tafel te zetten. Easy biedt 100 van dit soort ideeën, met verse producten uit de voorraadkast en koelkast om zonder stress gerechten te maken die heel goed in alle drukte van de dag zijn in te passen.

Easy is een verzameling eenvoudige, relaxte recepten geïnspireerd op favoriete dagelijkse ingrediënten. Van een hele maaltijd rondom een geweldig stuk kaas tot verrassende creaties met een blik bonen; van het versieren van een varkenskotelet tot creatieve desserts van appels uit de fruitschaal. Bill presenteert hier 100 fantastische maaltijden die geschikt zijn voor iedere dag.

Bill Granger is restaurateur en autodidact kok wiens relaxte en positieve kijk op eten een essentieel onderdeel is van zijn blijvende populariteit. Hij opende zijn eerste restaurant, bills, in Sydney toen hij 22 jaar was en heeft nu drie restaurants in Sydney en vier in Japan. Granger & Co, zijn eerste restaurant in Londen, werd na de opening in november 2011 meteen een succes. Bill schrijft regelmatig voor nationale tijdschriften en kranten en zijn tv-series zijn wereldwijd in dertig landen uitgezonden. Bill woont in Sydney en in Londen met zijn vrouw en drie dochters. Easy is zijn tiende kookboek.

 

Eerder verschenen van hem succesvolle titels als Wat gaan we eten, Bill’s basics en Bill’s Asian basics.