Droombestemmingen

Reis naar de mooiste plekken op aarde

Een onvergetelijke reis langs legendarische plekken op aarde

Auteur

National Geographic

Druk

Formaat

231 x 302 mm

Omvang

320 pag.

Illustraties

geïllustreerd

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 35,-

ISBN

9789059568594

NUR

500

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

juli 2018
Bestel Download cover


Dit adembenemend mooie boek voert de lezer langs plekken die de mens al duizenden jaren hebben geboeid en geïnspireerd. Dit zijn de vijftig klassieke topbestemmingen die je ooit in je leven zou moeten zien: van Yellow Stone National Park, tot het Great Barrier Reef, van Angkor Wat en Machu Picchu tot steden als Sint Petersburg en Kaapstad.

De fotografen van National Geographic vertellen over de bijzondere foto’s die ze van deze droomplekken maakten, aangevuld met informatie over de geschiedenis van deze plekken en de minder bekende maar minstens zo fraaie bezienswaardigheden in de buurt. Met nuttige tips voor de reiziger. Een inspiratiebron en hulp bij het plannen van de droomreizen die je nooit zult vergeten, de reizen die iedereen een keer moet maken – in het echt of vanuit de luie stoel.

De schrijvers en fotografen van National Geographic reizen de wereld rond met oog voor detail en aandacht voor plaatselijke tradities. Voor de boeken wordt geput uit de enorme archieven met historisch materiaal, aangevuld met persoonlijke notities van de makers en de meest opvallende hedendaagse beelden.